Dichterbij: een kunstproject in woord en beeld

Geplaatst op: 1 oktober 2010 · Geplaatst in: Weekendverhalen

29 januari jl. schreef Eveline Bruijn o.a. het volgende.

Schrijven is observeren. Hoe meer verbinding met de essentie, des te makkelijker is het om de juiste woorden te vinden. Waarneming verschaft inspiratie.“

Klik hier voor het complete verhaal.

Eveline is op dit moment in Indonesië. Zij is daar onder meer om tekstschrijven. Het ligt in de bedoeling om alle opgeschreven teksten te bundelen een boekje, dat zal bestaan uit korte observaties en interviews, afgewisseld door beelden.Het boekje heeft als doel om met de verkoop ervan bekendheid en inkomsten te genereren ten behoeve van Stichting Tileng.

Oproep: Omdat de productie van het boekje de stichting natuurlijk geen geld mag kosten, wil ik bij deze ook een oproep doen. Heeft u een drukkerij of een uitgeverij? Of hebt u contacten bij een van de twee? Weet u iemand die het papier zou kunnen sponsoren of de inkt?  Of kunt u op een andere wijze bijdragen aan dit project? Dan horen wij graag van u! U kunt contact opnemen met Eveline Bruijn via eveline@tileng.nl