Nieuw meubilair voor Pamijin 2 en scholarship voor Denisa Verenina Prianto

Geplaatst op: 18 maart 2011 · Geplaatst in: Weekendverhalen

In 2010 schreef ik u wat ik in Baturraden heb kunnen zien aan wat er gerealiseerd is met het geld dat onze donateurs en sponsors in Nederland hebben opgebracht. De lagere scholen Pamijen 2’ en ‘Karangsalam’ zien er fantastisch uit.

Na de opening bleek dat het oude en versleten meubilair van beide scholen dringend moest worden vervangen. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een sponsor die de kosten op zich zou willen nemen.

Verder hebben wij afgelopen januari stil gestaan bij het tragische overlijden van Bapak Ruspriyanto. Hij liet een vrouw en kind achter. Een weduwen- en wezenpensioen bestaat niet voor de gewone man of vrouw  in Indonesië. Aangezien het om een bijzondere situatie gaat, zijn we de mogelijkheden nagegaan om te kunnen bijspringen.

Gelukkig hebben we voor beide situaties een sponsor gevonden. Er is dus nu geld beschikbaar voor nieuw meubilair voor de lagere school Pamijen 2 en voor een scholarship voor Denisa Verenina Prianto, zodat zij haar schoolopleiding zonder financiële problemen kan blijven volgen.

Dit goede nieuws hebben wij inmiddels aan onze vertegenwoordigers in Baturraden kunnen melden.

Voor het meubilair van de lagere school Karangsalam hebben we nog een sponsor nodig. Wie volgt?