“Verleden land”

Geplaatst op: 17 juni 2011 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Op 29 mei jl. heeft de ambassadeur van Stichting Tileng en muzikale veelkunner Wouter Muller zijn nieuwe (dubbel) cd “Verleden land” in het Rabotheater in Hengelo (O) gepresenteerd.

Koen Edeling (van dagblad TC Tubantia) schrijft: “Niet alleen de CD was tot in de puntjes afgewerkt, ook de presentatie was prima voorbereid. Heel boeiende en leerzame toelichtingen gaf hij op de stukken, die vrijwel alle aan bod kwamen (zelfs bijna in de juiste volgorde). Stuk voor stuk zaten de liedjes goed in elkaar: heel aangename luisterliedjes, boordevol Oosterse ingrediënten.”

Verhaal CD juni 2011 alle

Mijn man Siebe en ik zijn als donateurs met de voorzitter van de stichting mee naar Hengelo gereden. Het was weer een feest en voor ons beide en de stichting een eer om weer bij een presentatie van Wouter aanwezig te mogen zijn. Wat mij in het bijzonder opviel, was de glinstering in de ogen van Wouter en zijn enthousiasme waarmee hij vertelde over zijn bezoek aan de projecten van de Stichting Tileng op Java.

Hij is trots op het feit dat hij ambassadeur mag zijn van de stichting.

De aanwezige bestuursleden en wij hebben uitgebreid over de gerealiseerde plannen van de stichting met de mensen gesproken. Wij hebben namelijk zelf in 2008 en 2010 projecten van de stichting bezocht. Wij hopen dat onze inspanningen en ons eigen enthousiasme nog meer mensen over de streep zullen trekken om ook donateur te worden van de Stichting Tileng, zodat er nog meer gedaan kan worden in de desa’s.

Ook hebben we de enthousiaste verhalen gehoord van de mensen die de afgelopen reis “Roots & Music 2011 met Wouter Muller hebben gemaakt naar Indonesië met bezoek aan projecten van de stichting in Baturraden. Lees nog een keer het verhaal “Baturraden: een bezoek om niet te vergeten” van Wouter van 13 mei 2011.

Ik wil afsluiten met de wens dat Wouter Muller nog lang ambassadeur van Stichting Tileng zal blijven. Luister naar de titelsong “Verleden land” (link: site Tileng videopagina) en naar de song Max (link: site Tileng videopagina).