Beste mensen

Geplaatst op: 10 juni 2011 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Wij zijn in maart op vakantie geweest in Indonesië. Op aanraden van Jim van der Kuil hebben we daar ook een bezoek gebracht aan Baturraden en kennis gemaakt met Santos, de burgemeester, een aantal schooldirecteuren en nog veel meer enthousiaste mensen.

Naast het gastvrije onthaal zijn wij ook plezierig verrast door wat Stichting Tileng in relatief korte tijd voor elkaar heeft gekregen. Een aantal goede nieuwe schoolgebouwen en een helder plan van aanpak van wat er nog gedaan moet worden aan bestaande scholen. Santos heeft ons een rondleiding langs een drietal projecten gegeven en heeft ons daarbij een goed inzicht verschaft.

Een onvermoeibare kartrekker als Santos is ook onmisbaar voor initiatieven van Stichting Tileng op afstand!!

Complimenten en veel succes!!