De “Spatclub” steunt

Geplaatst op: 22 juni 2012 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Vanaf 2002 steunen de leden van de “Spatclub” (dansclub) in Krimpen aan den IJssel Stichting Tileng. Zij dansen 8 avonden per jaar en collecteren op elke dansavond. In de afgelopen periode heeft dat weer een aardige duit opgebracht.

Het is weliswaar een druppel op een gloeiende plaat, maar alle beetjes helpen. Alle leden vinden het belangrijk dat de mensen op Java geholpen worden.

De “Spatclub” weet dat het geld via Stichting Tileng goed terecht komt.

Op de laatste avond van het seizoen 2011 – 2012 is er een Tombola gehouden, waarvan de opbrengst in zijn geheel ten goede komt aan de projecten van de stichting. De prijzen, nieuwe niet gebruikte cadeaus en kerstgeschenken, die door donateurs, sponsors (Enza, Raffles te Capelle aan den IJssel en Dijkshoorn Rotterdam) en familie gratis beschikbaar zijn gesteld voor de “Tileng-Tombola”, waren dit jaar ook weer niet mis.

Stichting Tileng zet hem op! De dansclub blijft jullie steunen in jullie geweldige werk.