Stichting Tileng als adviseur

Geplaatst op: 28 september 2012 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Het komt regelmatig voor dat aan bestuursleden van de stichting advies gevraagd wordt bij het opstarten van een goede doelen instelling. Of, men vraagt raad bij het beter organiseren van een bestaande instelling.

Naast het bieden van hulp, zien wij dit ook als een vorm van netwerken. Zo krijgt de stichting nog meer bekendheid en sluit je een mogelijke samenwerking met anderen in de toekomst niet uit. Een ieder heeft zo zijn of haar eigen specialiteit waarmee je elkaar kunt versterken. Zo sta je samen sterk zonder daarmee je eigen identiteit op te geven.

Mensen luisteren graag naar het verhaal  van ‘hoe is het nu zo gekomen’, ‘wat is de weg waar langs we zijn gegaan’ en ‘wat zijn dan uiteindelijk de resultaten’. De resultaten in het werkgebied van de stichting welteverstaan, in de desa’s Tileng, Imogiri en Baturraden.

De stichting heeft een talent dat bedoeld is voor anderen. Een ander woord daarvoor is gave. De gave om te geven.
Die gave willen wij ook graag delen met u. Daarvoor vragen wij de kostprijs. Immers geven wij bestedingsgarantie af aan onze donateurs en sponsoren. Zo kunnen we geven wat anderen nodig hebben, zowel hier als op Java.

Stichting Tileng heeft nagenoeg geen overheadkosten. Zoals elke organisatie heeft de stichting te maken met de jaarbijdrage voor de Kamer van Koophandel en de kosten van de bankrekeningen. Verder zijn er absoluut geen overheadkosten. De bestuursleden en een aantal fantastisch meewerkende bedrijven nemen deze kosten voor hun rekening. Stichting Tileng zet ook voor het werven van donateurs geen kostbaar bureau in. Alle donaties en schenkingen aan de stichting gaan dientengevolge voor circa 99% naar de projecten in Indonesië!

Denkt u dat wij u van dienst kunnen zijn, laat het ons weten via info@tileng.nl.