Kumpulan 16 maart 2014

Geplaatst op: 24 februari 2014 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Elke maand organiseert Kelapa Muda een Indische Kumpulan met live muziek en uiteraard lekker Indisch eten. De Kumpulan van zondag 16 maart staat in het teken van Stichting Tileng. Dit betekent, dat een groot deel van de kaartverkoop ten gunste komt van Stichting Tileng! Ook alle muzikanten die deze zondag meewerken, doen dat geheel belangeloos. En we hebben een spetterend programma weten te regelen. Uiteraard is onze ambassadeur Wouter Mullervan de partij, maar ook The Doop Brothers en Louis Drabe & Friends zullen garant staan voor goede swingmuziek. Dus haal uw dansschoenen maar uit de kast! Tevens zal het koor Suara Kita een aantal nummers ten gehore brengen.

De toegang bedraagt € 10,00, incl. kleine Indische versnaperingen. Op uw toegangskaartje staat een nummer en dat is ook uw nummer voor de tombola. Deze tombola heeft leuke prijzen, o.a. een aantal gesigneerde cd’s van Wieteke van Dort en een gesigneerd boek van Reggie Baay, Zij hebben dit speciaal voor deze gelegenheid aan Stichting Tileng geschonken! Ook de internetfora Indisch4Ever en IAF hebben cadeaus gedoneerd en daarnaast hebben we nog een aantal leuke prijzen van particulieren gekregen.

Dus reserveer de 16e maart in uw agenda en kom naar de Kumpulan, Veursestraatweg 185, Leidschendam

Aanvang 13.00 uur, zaal open 12.30 uur, einde 18.00 uur

Tip! Gaat u met familie en/of vrienden naar de Kumpulan en u wilt bij elkaar zitten reserveer stoel(en) bij: mierop@tileng.nl