Stichting Tileng en De strijkstok

Geplaatst op: 27 februari 2014 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Tileng-TegeltjeEr is de laatste tijd (volkomen terecht) in toenemende mate belangstelling voor de strijkstok en hoeveel er wel niet aan blijft hangen. Ook Stichting Tileng krijgt die vraag regelmatig. Wij willen dus nogmaals benadrukken dat er bij ons niets aan de strijkstok blijft hangen. Sterker nog, er is geen strijkstok. Stichting Tileng geeft geen geldt uit aan fundraising noch aan de eigen organisatie. Ook reizen naar de projecten in Indonesië worden volledig door de reiziger zelf betaald.
Iedereen die actief is voor Stichting Tileng doet dat geheel belangeloos en ook nog eens met veel plezier. Al uw donaties komen daarom echt op zijn plek – en dus in Indonesië – terecht.

Kijk op de site bij bestedingsgarantie!