Onverwacht werkbezoek

Geplaatst op: 30 april 2014 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Op 27 april jl. ben ik als (onbezoldigd) voorzitter op (eigen kosten) reis gegaan voor een niet aangekondigd werkbezoek aan het management, projecten en desa’s op Java Indonesië.

image

Die zondag vertrok ik met Garuda Indonesia van Amsterdam naar Jakarta en op 28 april van daaruit doorgereisd naar Yogyakarta. Op woensdag 30 april heb ik in Yogyakarta om 10:00 uur de Efisiensi bus gepakt naar Purwokerto om vandaar uit naar Baturraden Kemutug Lor af te reizen. Immers in Kemutug Lor woont de Generaal Manager van Stichting Tileng Indonesia en houdt de stichting kantoor.

Als internet beschikbaar is zal ik jullie tijdens het werkbezoek af en toe op de hoogte houden.

Bij terugkomst zal ik in ieder geval verslag doen van mijn werkbezoek via website en social media zoals jullie gewend zijn.