Kleuterschool Pelita Hati

Geplaatst op: 1 mei 2014 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Op mijn eerste werkdag o.a. kleuterschool Pelita Hati bezocht. Vorig jaar juni kreeg ik te horen dat na de officiele gereedmelding er nog aluminium kozijnen, die in het plan zaten, geplaatst moesten worden. Met enige vertraging zijn deze inmiddels geplaatst. Nu heb ik weer kunnen constateren dat plannen gewoon volgens de aanvragen worden uitgevoerd. Met andere woorden, men gaat gewoon door zoals afgesproken. Ook als ze niet weten dat er iemand van het bestuur komt controleren. Mooi toch dat je op het plaatselijke management kan rekenen. Ook hier geld weer dat er niets aan de strijkstok blijft hangen.

Op de overige werkbezoeken kom ik in mijn verhalen na terugkomst terug. Mocht ik iets tegenkomen waarvan ik vind dat jullie het beslist direct moeten weten omdat het leuk en interessant is, zal ik niet nalaten het op FB melden. Dus hou de berichten van Stichting Tileng de komende tijd in de gaten.