Ooit gratis geld weggegeven?

Geplaatst op: 9 januari 2015 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Ooit gratis geld weggegeven? Een goed voornemen voor het nieuwe jaar!

In Nederland wordt jaarlijks veel geld besteed aan internet-aankopen. Het bedrag wat we met z’n allen besteden ligt inmiddels al ver boven de 10 miljard. Daarentegen is het een trend dat bestedingen aan goede doelen de afgelopen jaren steeds dalen. Logisch want we zijn met z’n allen ook minder geld gaan verdienen. Een gevolg hiervan is dat het voor goede doelen als Stichting Tileng steeds moeilijker wordt om fondsen te werven.

Maar wist u dat het combineren van deze twee zaken, aankopen op het web en het steunen van een goed doel, iets moois op heeft geleverd? SponsorKliks maakt het mogelijk om gratis (ja u leest het goed) geld te doneren aan een goed doel. Stichting Tileng is aangesloten bij SponsorKliks. Iedere keer als u via de link op onze site uw favoriete webshop opzoekt en iets bestelt, stort u automatisch een bedrag op de rekening van Stichting Tileng. Het mooiste van dit verhaal is dat u er helemaal niets van merkt! Uw broek of boek die u zojuist online besteld heeft is net zo duur als wanneer u hem via de link op onze website heeft gekocht. Het grote verschil zit hem er in dat via de link op onze website een percentage van uw aankoop op onze rekening wordt gestort.

Of u nu een keer in de week een maaltijd laat bezorgen middels Thuisbezorgd of een keer per maand een cd bestelt bij Bol.com, als u dat voortaan via deze link doet: http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=4021 dan steunt u onze projecten ook meteen. Met recht een kleine moeite met leuke gevolgen en wat ons betreft een goed voornemen voor het nieuwe jaar.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en bedanken u voor het kosteloos sponsoren van onze stichting. We bedanken u ook voor uw inzet en bijdragen in de afgelopen jaren en hopen samen met u dat we nog lang mooi werk mogen verrichten voor Stichting Tileng.

Namens het gehele bestuur van Stichting Tileng wensen we u nogmaals een gezond en mooi 2015 toe!