Contact

Geplaatst op: 16 oktober 2015 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Stichting Tileng probeert, en gelukkig ook met succes, een stimulerende factor te zijn in de ontwikkeling van de bekende drie desa’s op Midden-Java. Daarvoor worden diverse projecten uitgevoerd, die allemaal één ding gemeen hebben: ze kosten geld.

Bij alle projecten wordt de naam van Stichting Tileng genoemd en de ‘eer’ gaat dan ook altijd naar de stichting. Maar laten we er geen doekjes om winden, we doen dat met het geld van anderen, met name van onze sponsors en donateurs. Wellicht ook met geld van u.

De verantwoordelijkheid die gepaard gaat met het beheren en uitgeven van andermans centen weegt zwaar. Stichting Tileng doet er dan ook alles aan om verantwoording af te leggen over haar projecten en de daarbij behorende uitgaven.

Daarvoor staan diverse kanalen ter beschikking, zoals de aandacht waarmee de pers ons regelmatig vereert, persoonlijk contact (bijv. tijdens presentaties, pasars en kumpulans), de jaarrekeningen en natuurlijk (en vooral) de website.www.tileng.nl

Soms is echter een direct persoonlijk bericht de aangewezen methode. Per post of, steeds vaker, per e-mail. Dat begint al met de dankbrief die wij sturen naar nieuwe donateurs. En daar begint ook direct ons probleem. Sinds de banken zijn gestopt met het verstrekken van adresgegevens bij bankmutaties, is het niet altijd meer mogelijk nieuwe donateurs te benaderen. Mocht u een bijdrage hebben overgemaakt en niets van ons hebben vernomen, dan bieden wij daarvoor onze excuses aan.

Bent u een (nieuwe) donateur, of overweegt u dat te worden, en stelt u een persoonlijk bericht op prijs, geef dan uw adresgegevens en/of e-mailadres aan ons door via info@tileng.nl. Heeft u al eerder een brief of e-mail van ons ontvangen, dan zit u in ons bestand en hoeft u uiteraard niet te reageren.

Stichting Tileng zijn we samen.