Kumpulan Benefiet 2016

Geplaatst op: 18 maart 2016 · Geplaatst in: Weekendverhalen

De Kumpulan Benefiet van afgelopen zondag was weer een succes!

Afgelopen zondag had Stichting Tileng weer een benefiet Kumpulan georganiseerd. Er waren al meer dan 60 reserveringen geplaatst, dus dat het gezellig zou worden stond bij voorbaat al vast.

Verhaal 18-03-2016bRond 10 uur ’s morgens meldde de band Blue Pearl zich al om op te bouwen en langzaamaan druppelden ook de anderen (Wouter Muller en zijn bandleden Bep Kamphuis en Nick de Vos, Kaja Pitjit, Arts and Craft by Liek, bestuursleden en vrijwilligers van Stichting Tileng) binnen. Voordat alles op tijd klaar staat komt er nog heel wat organisatiewerk aan te pas! De zaal ging (officieel) om 12:30 uur open, maar uiteraard meldden zich de eerste gasten al voor die tijd.

Om 13:00 uur konden de voetjes van de vloer. De dansliefhebbers konden zich prima uitleven op de muziek van Blue Pearl. Er moest even pas op de plaats gemaakt worden voor het welkomstwoord van Ton Lange, voorzitter van Stichting Tileng.

Het was een gevarieerd programma. Na het dansen was het tijd om te luisteren. Wouter Muller, Bep Kamphuis en Nick de Vos gaven weer een voorstelling waar je stil van werd. Met zijn teksten weet Wouter iedere keer menig mens te raken.

Tijdens de 2e set van Blue Pearl konden er ook weer lootjes voor de tombola gekocht worden. Ook deze keer zijn alle prijzen gedoneerd, dus de volledige opbrengst gaat voor 100% naar de projecten in Indonesië!

Maar voordat het zover was, was het eerst tijd voor tante Lien (Wieteke van Dort). Al snel had ze de lachers op haar hand, maar er kwamen ook serieuze zaken aan bod.

Blue Pearl speelde nog een set en ook Wouter Muller nam nog een set voor zijn rekening. En in de laatste set van Blue Pearl  speelde en zong Wouter met hun mee! Al met al vloog de tijd voorbij en was het een geslaagde middag. En dan te bedenken, dat iedereen belangeloos meewerkte, waardoor de opbrengst van de kaartverkoop volledig gebruikt gaat worden voor de projecten in Indonesië. Ook Arts and Crafts by Liek en massagepraktijk Kaja Pitjit doneerden (een deel van) hun omzet aan Stichting Tileng! Bij deze nogmaals bedankt allemaal en natuurlijk ook een grote dank aan de bezoekers. Mede dankzij u is de middag een succes geworden!

Klik hier op om de foto’s van deze middag te zien.