Prettige feestdagen

Geplaatst op: 23 december 2016 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Terugblikken en vooruitkijken.

December is een maand van feesten en gezelligheid. Een maand waar velen naar uitkijken en volop van genieten.

Het is ook de maand waarin we een jaar afsluiten en denken aan de toekomst. De maand van goede voornemens.

Ook Stichting Tileng blikt uiteraard terug en kijkt ook vooruit. Hebben we genoeg gedaan en kunnen we niet meer doen? Ieder jaar is de conclusie eigenlijk hetzelfde: We zijn trots op wat is bereikt, maar we hadden nog zoveel meer mooie plannen.

Ieder jaar nemen we ons dan ook voor om het nieuwe jaar nog meer energie in fondsenwerving te steken, om zo nog meer projecten op te kunnen pakken. En uiteraard hopen we dan ook dat een ieder die Stichting Tileng een warm hart toedraagt ons daarbij steunt.

Maar laten we naast al die overpeinzingen en goede voornemens niet vergeten waar dit stukje mee begon. Laten we vooral ook genieten van de feestdagen.