Na de kinderdans …….

Geplaatst op: 3 maart 2017 · Geplaatst in: Weekendverhalen

De laatste tijd gaan er geruchten de ronde dat sommige liefdadigheidsprojecten bewust in slechte staat worden gehouden om bezoekers over te halen om te doneren. Of dat er kinderen bij elkaar worden geroepen om een dansje te doen of een leuk liedje te zingen voor toeristen, die komen kijken of er bijvoorbeeld een klaslokaal moet worden opgeknapt.

Dat doen wij toch anders. Wij zijn trots op onze projecten en tonen graag de gerealiseerde resultaten. We laten dus liever zien hoe goed het nu gaat, dan hoe slecht het voorheen was.

Onze projecten omvatten onder andere de bouw/renovatie van scholen, de bouw van woningen, de “Buffelbank” (lees koeienproject) en ons scholarship-programma.

Een greep uit onze projecten die we u graag laten zien als ze klaar zijn. Wanneer die resultaten onderstreept worden met dans en zang, dan is dat mooi meegenomen, maar het gaat om het succes van de projecten.

Immers, Stichting Tileng zijn we met z’n allen, niet waar? Dat geldt dus ook voor de resultaten.