Kumpulan 2017

Geplaatst op: 14 juli 2017 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Enige tijd geleden stelde ik hier de vraag of u misschien een locatie wist voor onze Kumpulan 2017. Ik kan u inmiddels vertellen dat wij op zondag 26 november in Taman Indonesia in Kallenkote een Kumpulan gaan organiseren! Noteer vast deze datum in uw agenda ! 10 jaar geleden waren wij ook in Kallenkote en ook toen was het een groot succes.

Hoe het programma er precies uit gaat zien hoort u in een later stadium van ons. Een tipje van de sluier kunnen wij echter wel lichten. Behalve onze ambassadeur Wouter Muller treedt ook Ernst Jansz op!

Neemt niet weg, dat ik me nog steeds aanbevolen houd voor tips. Dus, ik herhaal nog even de vraag, weet of heeft u een geschikte locatie voor onze Kumpulan? Of organiseert u zelf een Kumpulan of pasar en mogen wij bij u “aanschuiven” ? In het verleden hebben wij ook wel eens op uitnodiging deelgenomen aan een Kumpulan of pasar die georganiseerd werd door sympathisanten van de stichting. Zij stelden ruimte en tijd beschikbaar en nodigden ook de artiesten uit. Uiteraard houden wij ons ook hiervoor van harte aanbevolen en helpen we graag mee met de organisatie hiervan. Als wij plaats hebben voor een tafel/kraampje, kunnen wij ons presenteren met o.a. brochures en videobeelden. Vragen van bezoekers worden door de aanwezige bestuursleden beantwoord.

Door onze aanwezigheid krijgen wij meer naamsbekendheid en ontvangen wij ook giften en worden bezoekers donateur.

Kunt u ons helpen, heeft u ideeën voor ons waar we eventueel terecht kunnen, organiseert u zelf iets waarvan u  de baten aan Stichting Tileng wil doneren, mail dan naar mierop@tileng.nl.