Francis Wu

Francis Wu

Geplaatst op: 25 september 2017 · Geplaatst in: Comité van Aanbeveling

Francis Wu (1971) is geboren in Hong Kong en woonachtig in de provincie Noord-Holland. In 2004 is hij gepromoveerd op immunologische en cellulaire veranderingen na een chirurgische ingreep bij patiënten met kanker (Proefschrift titel: The local and systemic angiogenic and immunological responses to surgery). Sinds 2008 is hij Dermatoloog in Dermatologisch centrum Amstel & Vechtstreek, Maarssen. Nadien heeft hij in 2014 Shape Aesthetics, cosmetische dermatologische consultatie & behandeling en 2016 Iconic Elements huidverzorgingslijn opgericht.

Naast mijn werk reis ik nog veel en heb ik in het verleden vrijwilligerswerk gedaan zoals het helpen met het opbouwen van een ziekenhuis. Wat ik daaraan het mooie vond is geluk in de ogen van mensen zien en bij kunnen dragen aan behoeftes die voor ons ‘normaal’ zijn. Ik steun stichting Tileng vanwege haar doelstellingen en de activiteiten staan mij zeer aan.

Francis Wu