Update benefiet Kumpulan 2017

Geplaatst op: 21 november 2017 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Zoals u weet is zondag 26 november, in samenwerking met Dierenpark Taman Indonesia de benefiet kumpulan t.b.v. Stichting Tileng. De kaartverkoop is voorspoedig verlopen en we zijn dan ook uitverkocht! Wouter Muller, Ernst Jansz en zijn band treden dan belangeloos op in het dierenpark. Althans, dat was de bedoeling. Helaas kan Wouter Muller niet komen. Hij is herstellende van een zware liesbreukoperatie. Ernst Jansz en zijn band treden natuurlijk wel op. Het programma blijft verder zoals het was.

Ik moest iedereen, namens Wouter, de hartelijke groeten doen en hij roept iedereen op om Stichting Tileng te blijven steunen vanwege het werk dat de mensen daar zelf doen en ook om het levenswerk van Ton Lange voort te kunnen zetten! Wouter, wij wensen je een voorspoedig herstel toe!