Terugblik op de benefiet van 10 mei 2018

Geplaatst op: 14 mei 2018 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Wat een feestje was het, afgelopen donderdag 10 mei, op de benefiet kumpulan t.b.v. Stichting Tileng. De zaal van het Cultuur en Denksportcentrum in Den Haag was goed gevuld en de sfeer was fantastisch. Dat kan natuurlijk ook niet anders met rasmuzikanten zoals The Real Indorockers, Edu Schalk en onze ambassadeur Wouter Muller met zijn band.

Ook Hetty Naaijkens was aanwezig om over haar nieuwste documentaire ‘Klanken van Oorsprong’ te vertellen. En wij hadden de primeur, de trailer werd voor het eerst vertoond! Niet alleen de muziek op het podium, maar ook deze trailer maakte veel los.

U heeft al veel filmpjes en foto’s op YouTube en Facebook kunnen zien. Een selectie van de foto’s van Carl Mierop zijn hier te zien: https://photos.app.goo.gl/H1K47l5E0r01JLtE2

Dank allemaal voor uw komst en tot de volgende kumpulan!