Lani en Lody

Update benefiet Stichting Tileng, 28 oktober 2018

Geplaatst op: 8 oktober 2018 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Omdat 2 man van Back2Basic in de ziekenboeg liggen, kunnen zij helaas niet op onze benefiet van 28 oktober spelen. Uiteraard wensen wij beide mannen een voorspoedig herstel toe!

Het duo Unity, bestaande uit Ron & Gaby, zullen in hun plaats optreden. Zij zijn inmiddels bekend van vele (Indische) feestjes en hebben spontaan aangeboden om deel uit te maken van de benefietdag van Stichting Tileng! Zij brengen niet alleen Molukse en Indische nummers, maar ook nummers van bijv. The Blue Diamonds en Andy Tielman.  Maar ook de poco² en de dangdut zullen deze middag niet ontbreken.

Duo Unity

Ook zal er een kort intermezzo komen van LANI & LODY. Zij waren klasgenoten op de dansacademie en vormen nu ook een duo. Sinds kort zijn zij naast het dansen ook bezig met het maken van muziek en zullen zij live hun eerste single ‘Met je zijn’ vertolken!

Lani en Lody

Wouter Muller en zijn band én Kereta Express blijven natuurlijk deel uitmaken van het programma.

Wouter Muller Kereta Express

Tickets

Op de tickets in de voorverkoop staat ‘gratis’. Dit is echter puur om administratieve redenen. In de voorverkoop zijn de e-tickets € 10,00 per stuk en zijn alleen geldig, als ze via Tileng zijn verzonden.  U kunt de kaarten bestellen door een mail te sturen naar mierop@tileng.nl . Uw reservering is pas definitief als het geld is ontvangen op bankrekening: NL57 RABO 0123 7989 65 t.n.v. Stichting Tileng te Capelle aan den IJssel, o.v.v. kumpulan 2018

Tot de 28ste oktober, inloop vanaf 12.30 uur, bij CDC Den Haag, Kerketuinenweg 45, 2544 CV Den Haag!