Terugblik op de benefiet van 28 oktober2018

Geplaatst op: 30 oktober 2018 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Het  was weer een gezellige middag, op de benefiet kumpulan t.b.v. Stichting Tileng. Zondag 28 oktober was het weer een feestje bij CDC in Den Haag. Niet alleen de band Kereta Express, maar ook het duo Unity en onze ambassadeur Wouter Muller met zijn band zorgden voor een prima sfeer.

Hadden wij bij de vorige kumpulan de primeur, dat Hetty Naaijkens de trailer van ‘Klanken van Oorsprong’ vertoonde, deze keer hadden wij de primeur dat Lani en Lody hun nummer ‘Met je zijn’ voor het eerst live ten gehore bracht. Voor wie er niet bij waren, het nummer staat op Lani en Lody – Met je zijn!

Bij de tombola werd ik geholpen door de jongste vrijwilligers van Stichting Tileng. Niet alleen voor een goede verkoop van de lootjes zorgden zij, ook bij het trekken van de nummers en het wegbrengen van de cadeautjes boden zij spontaan hun hulp aan. Dankjewel Lieke en Milan!

Dank allemaal voor uw komst en noteer vast in uw agenda, de volgende kumpulan is donderdag 30 mei 2019 (Hemelvaartsdag) en wordt weer gehouden in CDC Kerketuinenweg, Den Haag. Graag tot dan!

Meer foto’s van Carl Mierop zijn Foto’s Kumpulan oktober 2018 te zien.