Kumpulan 2022

Geplaatst op: 5 juni 2022 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Na uitstel komt géén afstel! Konden we in 2020 en 2021 vanwege de coronamaatregelen geen kumpulan organiseren, gelukkig kon het dit jaar weer wel! De opkomst was groot en, mede ook dankzij de tombola, hebben we weer een leuke opbrengst voor onze projecten kunnen ophalen. Eén van de bezoekers, Franciska Weijling heeft ons het volgende verslag gemaild:

“Het was een geslaagde benefiet kumpulan t.b.v. stichting Tileng met een overweldigende belangstelling afgelopen donderdag 21 mei in Sportcafé Zuidhaghe.

De middag werd muzikaal begeleid door Hans Bax met zijn Hurricane Rollers, Eddie Chatelin, Theo Souisay en Peter Staats. Ook zangduo Grace & Mick kwamen optreden.

Daarnaast speelde Rob Agerbeek weer virtuoos op de piano.

Uiteraard was de ambassadeur voor stichting Tileng, Wouter Muller singer-songwriter en muzikant ook aanwezig met zijn pakkende teksten.

Ook was er gelegenheid om deel te nemen aan de tombola, waarbij aardige prijsjes te winnen waren.

Een ieder heeft zich zichtbaar geamuseerd. Het was weer een feestje om dit met elkaar te kunnen vieren en tevens een bijdrage te kunnen leveren aan Stichting Tileng, die tot doel heeft de leef- en woonsituatie in verschillende dorpen op Java te verbeteren.

Veel dank gaat uit naar Ellen Mierop, die een succes heeft gemaakt van deze kumpulan.”

Meer foto’s van deze geslaagde middag zijn hier te zien  https://photos.app.goo.gl/MEapCVfbs31Um2oV9 En noteer vast in uw agenda, donderdag 18 mei 2023 is de volgende benefiet kumpulan!