Een allerlaatste groet

Geplaatst op: 27 december 2022 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Met grote verslagenheid hebben wij kennis moeten nemen van het overlijden van Wouter Muller. Wouter was al vele jaren onze ambassadeur. Een geschenk waar we meer dan trots op zijn en blijven. De liefde die Wouter tentoonspreidde voor zijn moederland, maar zeker ook voor onze stichting, was enorm.

Zijn muziek, zijn teksten. Altijd raak met veel passie, maar zeker ook met humor. Een brede lach van oor tot oor wanneer hij ergens binnenkwam. Plezier in optreden, voor elk publiek en op iedere plek. Voor de stichting niets dan liefde en nooit iets te veel. Liever nog een bijdrage voor “zijn Tileng” dan een persoonlijk cadeau. Onze laatste kumpulan wederom bescheiden en blij met een bloemetje, stil van het korte moment in de spotlights. Even geen “botol cebok rock” maar voor altijd “anak semua bangsa”.

Iedereen staat even stil en houdt zijn adem in voor een allerlaatste groet aan een Indisch kind. “Een pracht vent”. Selamat Jalan.

Vanzelfsprekend gaan onze gedachten naar de familie en vrienden van Wouter en wensen hen veel sterkte met het verlies. Wouter zal enorm gemist worden. Wouter is in de ochtend van tweede kerstdag, na een kort ziekbed, overleden.