Kumpulan 18 mei 2023

Geplaatst op: 31 maart 2023 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Stichting Tileng’s jaarlijkse event… Benefiet Kumpulan

Op Hemelvaartsdag, 18 mei 2023, organiseert Stichting Tileng weer haar benefietmiddag. U bent er toch ook weer bij? Het belooft een prachtige, muzikale dag te worden met Indische lekkernijen.

Een benefietmiddag die nooit meer hetzelfde wordt als voorgaande jaren. We hebben afgelopen Kerst afscheid moeten nemen van onze trouwe ambassadeur, singer-songwriter, Wouter Muller. Met zijn pakkende teksten heeft hij altijd menig traantje laten vloeien en ook bij dit droeve nieuws is menig traantje geplengd. Uiteraard zullen wij deze Kumpulan bij hem stilstaan.

Maar de muziek ontbreekt zeker niet deze dag. Hans Bax speelt, net als verleden jaar, met zijn Hurricane Rollers Eddy Chatelin, Theo Souisay en Peter Staats. Gegarandeerd Indorock! En ook op de sounds van het ABC-trio kunnen de voetjes van de vloer. Dit trio bestaat uit Rob Agerbeek, Hans Bax en Eddy Chatelin.

Tussendoor even tijd voor iets anders? Uiteraard is er weer een tombola met leuke prijsjes. Voor u even op adem komen en voor Stichting Tileng de mogelijkheid om mooie bedragen binnen te halen voor het goede doel. Daar waar het naast het ‘samen genieten’ om draait.

En heeft u de smaak na afloop nog te pakken? Schuif dan gezellig aan tafel voor het avondeten. Let op: alleen contante betaling aan de bar, reserveren is niet nodig.

Wij kijken er erg naar uit, u hopelijk ook! Tot donderdag 18 mei!

• Datum: 18 mei 2023
• Aanvang: 13:30 uur (inloop vanaf 13:00 uur)
• Locatie: Sportcafé Zuidhaghe, Beresteinlaan 625H, 2524 JR Den Haag
• Parkeren: gratis
• Entree: reserveren via de mail is noodzakelijk (Ellen – mierop@tileng.nl) en vergeet niet het aantal personen te vermelden. Vol = Vol.

LET OP: De reservering is pas definitief als het geld (€ 12,50 p.p.) is ontvangen op bankrekening:

NL57 RABO 0123 7989 65 t.n.v. Stichting Tileng te Capelle aan den IJssel, o.v.v. kumpulan.

Met dank aan alle muzikanten en de locatie…
Alle artiesten treden geheel belangeloos op. De locatie is aangeboden door Sportcafé Zuidhaghe, zodat de gehele opbrengst ten goede komt aan de projecten van Stichting Tileng.