Financiële ondersteuning voor de opleiding van Renata

Geplaatst op: 17 mei 2005 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Zoals u weet ondersteunt en bemiddelt de stichting ook bewoners van andere desa’s die buiten het statutaire werkgebied liggen van de stichting. Omdat de stichting hier geen eigen middelen mag in zetten zoeken wij voor dit soort projecten projectsponsors. Zo heeft een reactie op het verhaal van 14 februari “Schoolgeld voor Ribut Riyani”, geleid tot een financiële ondersteuning van Renata uit Imogiri.

Renata wil heel graag arts worden maar haar ouders hebben niet genoeg geld om de opleiding in zijn geheel op te pakken en te kunnen laten voltooien. Een mevrouw uit Nederland, met de roots in Indonesië, heeft die zorg van de ouders gedeeltelijk overgenomen.

Renata en haar ouders krijgen 80% van de opleidingskosten vergoed van deze mevrouw. Het is de nadrukkelijke wens van deze mevrouw, anoniem te blijven. Wilt u op deze wijze ook een kind en haar ouders steunen, neem dan contact op met Stichting Tileng en mail naar info@tileng.nl. Bij voorbaat dank voor uw steun.