Nieuwe website voor Stichting Tileng

Geplaatst op: 2 november 2005 · Geplaatst in: Weekendverhalen

De afgelopen tijd is er hard gewerkt om een nieuwe website voor Stichting Tileng te realiseren. De opzet voor de nieuwe website moest voldoen aan één heel belangrijke eis. Namelijk het nog beter informeren van onze sponsors, donateurs en natuurlijk alle mensen die geïnteresseerd zijn in Stichting Tileng.

We hebben daarom ook besloten om de opzet van de site over een andere boeg te gooien. Wij hopen dat we u door middel van deze website nog beter op de hoogte kunnen brengen van alle mooie projecten die door Stichting Tileng worden ondersteund.

Hier en daar zullen wij in de komende weken de informatie verder uitbreiden. Ook zullen wij de site binnenkort aankleden met meer beeldmateriaal, zodat u ook eens kunt zien waarvoor Stichting Tileng zich allemaal inzet.

Voor alle duidelijk willen wij u er op wijzen dat ook dit maal de website volledig kosteloos is aangeboden, waardoor wij uw geld uit kunnen geven daar waar het uitgegeven moet worden, namelijk in Tileng!