Verslag van een bezoek aan het koeienproject

Geplaatst op: 2 november 2005 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Tijdens mijn bezoek aan Tileng zijn de (nu inmiddels 61) koeien aan mij getoond. De koeien zien er goed en gezond uit. De mensen zijn er erg blij mee en verzorgen ze buitengewoon goed. Ze denken op termijn in hun eigen levensbehoefte te kunnen voorzien, als wij tenminste nog enige tijd doorgaan met de steun vanuit de Stichting Tileng.

Om de andere woongemeenschappen van voldoende koeien te voorzien zijn er nog minimaal 26 nodig. Men wil nu zelf graag wat meer invloed hebben op de aankoop van de koeien, om zo een goed totaalbestand op te kunnen bouwen, zodat ze daar jaren mee vooruit kunnen. Dit is voor ons een prettig signaal dat aangeeft dat men er intensief bij betrokken is. Dus mochten er mensen zijn die dit bijzondere project financieel willen steunen, meldt u aan bij de Stichting Tileng als donateur. Of schenk een koe voor een bedrag van 300 euro. U doet er veel goeds mee en maakt de levens van de mensen in Tileng rijker.