De koeien (sapi’s) van de inwoners van Tileng

Geplaatst op: 9 januari 2006 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Tijdens mijn verblijf had ik al gerapporteerd over het koeien project. Zie nieuwsarchief. Toen de inmiddels 61 sapi’s (koeien) klaar stonden om aan ons getoond te worden heb ik ze gefotografeerd. Enkele van die foto’s worden nu getoond. Binnenkort zal bekeken worden op welke wijze wij u middels de website nog meer deelgenoot kunnen maken van de plaatjes en video-opnamen. Als u de plaatjes ziet moet u er toch ook van overtuigd zijn dat de Stichting Tileng met dit project veel goeds realiseert.

De koeien zien er goed en gezond uit. De mensen zijn er erg blij mee en verzorgen ze buitengewoon goed. Ze denken op termijn in hun eigen levensbehoefte te kunnen voorzien, als wij tenminste nog enige tijd doorgaan met de steun vanuit de Stichting Tileng.

Om de andere woongemeenschappen van voldoende koeien te voorzien zijn er nog minimaal 26 nodig. Men wil nu zelf graag wat meer invloed hebben op de aankoop van de koeien, om zo een goed totaalbestand op te kunnen bouwen, zodat ze daar jaren mee vooruit kunnen. Dit is voor ons een prettig signaal dat aangeeft dat men er intensief bij betrokken is. Dus mochten er mensen zijn die dit bijzondere project financieel willen steunen, meldt u aan bij de Stichting Tileng als donateur. U doet er veel goeds mee en maakt de levens van de mensen in Tileng rijker. Zie voor verdere informatie www.tileng.nl.