Imogiri

Geplaatst op: 26 mei 2006 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Imogiri is een van de desa’s die er is bijgekomen na de uitbreiding van het werkgebied van de stichting.

Imogiri maakt onderdeel uit van het district Bantul en ligt ongeveer 15 kilometer ten zuidoosten van de stad Yogyakarta. Imogiri is bestaat uit 8 woongemeenschappen (Sriharjo, Selopamioro, Wukirsari, Girirejo, Karangtengah, Karangtalun, Imogiri, and Kebonagung).

De totale oppervlakte van Imogiri bedraagt circa 5.448,68 ha. In Imogiri wonen 57.255 mensen. Ook hier leven de meeste bewoners, gemeten naar regionale omstandigheden, onder de armoedegrens.

Inmiddels hebben wij het rapport en gereed-melding ontvangen van de tweede fase van de kleuterschool. Ook deze fase is naar volle tevredenheid gereed is gekomen. Binnenkort zullen wij u via een weekendverhaal op de hoogte stellen.