Vanaf nu ook foto’s op de website van de laatste trip naar Indonesië

Geplaatst op: 1 augustus 2006 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Hoe groot de schade is en wat Stichting Tileng kon doen in het getroffen gebied was vanuit Nederland lastig vast te stellen. Van de drie dorpen die de stichting op dit moment ondersteunt (Tileng, Imogiri en Baturraden) is er één, Imogiri, zwaar getroffen.

Op 6 juli jl. is, zoals u wellicht weet, de voorzitter van de stichting met zijn zoon Remco als vertegenwoordigers van de stichting vanuit Nederland naar Indonesië vertrokken. Gezamenlijk hebben zij vastgesteld wat de stichting voor de regio kan betekenen en zullen dat rapporteren aan o.a. de gemeente  Capelle aan den IJssel. Ook u zullen wij t.z.t. op de hoogte brengen.

Middels de website bent u van deze trip zoveel als mogelijk op de hoogte gehouden. Ter aanvulling hierop is nu de map “FOTOALBUMS” aangemaakt.

Vanaf nu kunt u ook beelden van de trip bekijken op de website. www.tileng.nl