Op naar de 1.000!

Geplaatst op: 3 november 2006 · Geplaatst in: Weekendverhalen

In het jaar 2000 startte de Stichting Tileng met een mooi idee, maar verder nog niets. Nog geen lokale vertegenwoordigers, nog geen projectaanvragen, maar bovenal nog geen inkomsten. Het valt niet mee om met name dat laatste in gang te brengen. Hierbij speelt het kip en ei principe. Je hebt geld nodig om projecten te starten en je hebt succesvol afgeronde projecten nodig om donateurs te interesseren. Het doet ons daarom deugd te kunnen vaststellen dat onze inkomstenstroom gestaag groeit. Enerzijds omdat hieruit blijkt dat u de successen van onze projecten op prijs stelt en anderzijds, en dan vooral, omdat het ons in staat stelt verder te gaan met lopende en nieuwe projecten.

Inmiddels hebben wij ruim 900 bijdragen mogen ontvangen, van meer dan 150 verschillende personen en organisaties, uiteenlopend van 5 tot 65.000 euro. Uiteraard zijn wij daar bijzonder dankbaar voor, maar wij zullen niet rusten voor de duizendste. (En daarna uiteraard ook niet.)