Een tijd van geven

Geplaatst op: 1 december 2006 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Tegen het eind van het jaar is er vaak ook tijd voor wat bezinning. Of je wilt of niet, onbewust denk je terug aan wat er het afgelopen jaar allemaal gebeurd is. Alle ups en downs van het leven passeren dan de revue. Zaken, die je persoonlijk raken, en zaken die wat verder weg liggen. Zoals alle (natuur)rampen die in 2006 zijn geweest. En vervolgens bedenk je dan, wat voor cadeautjes je allemaal nog moet kopen en voor wie. Dit jaar doen we het anders. Dit jaar geen Sinterklaas-cadeautjes. Dat wil zeggen: het geld geven we wel uit, we storten het op de bankrekening van Stichting Tileng. Deze stichting zorgt er voor, dat al het geld wat gestort wordt, ook gebruikt wordt voor projecten in Tileng en omgeving. De kinderen van de desa hebben het harder nodig dan onze naasten. Misschien ook een ideetje voor u? Spendeer wat minder geld aan Sinterklaas- en/of Kerstcadeaus en stort de rest op bankrekeningnummer 64.45.17.824 t.n.v. Stichting Tileng, Capelle a/d IJssel  o.v.v. Sinterklaas/Kerst. Alle beetjes helpen en de bewoners zullen u er dankbaar voor zijn. Is dat geen mooie Kerstgedachte?