Stichting Tileng groeit

Geplaatst op: 18 januari 2008 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Steeds meer werk komt er op de Stichting Tileng af en dat is natuurlijk goed nieuws. Dankzij uw donaties wordt de bevolking van de desa’s Imogiri, Baturraden en natuurlijk Tileng ondersteund. Kinderen krijgen de kans om naar school te gaan, inkomen genererende projecten worden gerealiseerd en en er wordt voor huisvesting gezorgd.

Het predicaat ANBI is aan de stichting verleend. Dit houdt in, dat uw donaties aan de Stichting Tileng aftrekbaar zijn van uw belastbaar inkomen. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet er natuurlijk wel aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Al met al, Stichting Tileng is aan het groeien, met als gevolg, dat er steeds meer werk om de hoek komt kijken.

Uitbreiding van het bestuur was daarom noodzakelijk en ik voelde mij ook zeer vereerd toen mij gevraagd werd zitting te nemen in het bestuur. En aangezien ik achter de denk- en werkwijze van deze stichting sta, heb ik volmondig “JA” gezegd in het vertrouwen een steentje te kunnen bijdragen.

U heeft al eens een stukje van mijn hand hier kunnen lezen; ik hoop u in de toekomst ook de hand te kunnen schudden. Wie weet ontmoeten wij elkaar op een Pasar of bij een Kumpulan.