Perkumpulan Benefiet en Benefietconcert

Geplaatst op: 15 februari 2008 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Zoals u misschien (nog) weet heeft vorig jaar een tweetal bijeenkomsten plaatsgevonden, waarvan de opbrengst ten gunste van de stichting Tileng is gekomen. Van deze bijeenkomsten zijn videobeelden gemaakt en die zijn inmiddels op DVD gezet.

 Perkumpulan Benefiet

Fragmenten van de live registratie op 12 mei 2007 van de Perkumpulan benefiet in Taman Indonesia in Kallenkote met optredens van Wieteke van Dort, dansgroep Bali Ayu Budaya en van onze ambassadeur Wouter Muller.

Benefietconcert “Doe maar Indisch”

Fragmenten van de live registratie op 16 mei 2007 van het benefietconcert “Doe maar Indisch” in theater CONCORDIA te Enschede ter gelegenheid van de 60ste verjaardag van onze ambassadeur Wouter Muller.

Aan dit concert deden mee Wouter Muller, Ernst Jansz (ex Doe Maar), Quasimodo o.l.v. Bert Kuipers, Beppie Kamphuis, René Merbis, Esther Pierweijer, Mirjam Smink en I.C.O.N. (Indo-rap) en danseres  Aafke de Jong van Dwibhumi Centrum voor Balinese Dans & Cultuur.

Alle artiesten hebben ondertussen toestemming gegeven voor verspreiding van de gemaakte beelden en dus kan er met de verkoop van de DVD gestart worden. De winst uit de verkoop gaat uiteraard naar de projecten in Indonesië.

Om een indruk te krijgen van de productiekosten, willen wij graag weten hoeveel mensen belangstelling hebben voor deze DVD. Wij kunnen dan een verkoopprijs vaststellen en deze vervolgens aan de belangstellenden doorgeven.