KUMPULAN BENEFIET EN BENEFIETCONCERT 2008 TE CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Geplaatst op: 30 maart 2008 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Als alle benodigde vergunningen door de gemeente worden verstrekt houdt Stichting Tileng op 27 september a.s. in samenwerking met Raffles Furniture weer een Kumpulan benefiet en dit keer in haar vestigingsplaats Capelle aan den IJssel. Vorig jaar is de Kumpulan gehouden in Taman Indonesia te Kallenkoten met optredens van o.a. Wieteke van Dort en Wouter Muller.

Zoals het er nu uit ziet past het in de agenda’s van onze ambassadeur Wouter Muller en van Ernst Jansz (ex Doe Maar). Zij hebben het voornemen tijdens deze Kumpulan benefiet op te treden. Ook zullen anderen benaderd worden om op te treden, zodat er een gevarieerd aanbod komt van zang, dans en Indische gebruiken.

Daarnaast zullen er diverse stands worden ingericht. Stands van onze sponsoren en andere ondersteuners van Stichting Tileng.

Radio Capelle heeft het voornemen om van de Kumpulan een radioverslag te maken.

Wij houden u van de verdere ontwikkelingen op de hoogte en u leest op korte termijn hoe u er zich voor op kunt geven.

Dus noteer alvast 27 september a.s. in uw agenda!