“Wenstuin”

Geplaatst op: 13 juni 2008 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Stichting Tileng staat ook op een steentje in de tafel van de “Wenstuin” op het Volkstuincomplex “Nut en genoegen” in Capelle aan den IJssel. Deze wordt op zaterdag 14 juni a.s. om 10:45 uur officieel onthult door burgemeester Joke van Doorne.

Op de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Capelle aan den IJssel in 2007 werden de gasten verzocht een persoonlijke wens te schrijven in een kleitablet ter grootte van een ijsselsteentje. Zo is het logo en naam van Stichting Tileng ook op een tablet terechtgekomen en verwerkt in de tafel.

Dit idee van de Stichting Cultuurpromenade werd uitgevoerd door Lousje Backs en Helena van Andel beide kunstenaars in Capelle.

U kunt de tafel zien tijdens een groenwandeling op het volkstuincomplex.