Vertel het door! De Kumpulan komt er aan!

Geplaatst op: 25 augustus 2008 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Zoals menig bezoeker van de website en de ontvangers van onze nieuwsbrief vast en zeker niet is ontgaan, zijn we met Stichting Tileng druk bezig met het organiseren van de Kumpulan 2008. Een spetterende, maar bovenal gezellige dag die in het teken staat van de stichting. Bekijk het programma en het zal je niet ontgaan, dat er klinkende namen op het program staan, om u en alle andere betrokkenen een mooie dag voor te schotelen.

Sinds enige dagen hebben we een poster die de Kumpulan 2008 aankondigt. Deze poster word verspreid onder de verschillende sponsoren met de bedoeling nog meer bezoekers naar de Kumpulan te trekken. Vorig jaar werd de Kumpulan door maar liefst 150 mensen bezocht. Het zal je niet bevreemden dat we dit jaar op nog meer bezoeker hopen. Mensen die allemaal 1 ding gemeen hebben, namelijk het warme hart wat ze Stichting Tileng toedragen.

U kunt daar vrij eenvoudig uw bijdrage leveren! Download vandaag nog de poster met het programma, print de poster uit en hang hem op. Het liefst zo zichtbaar mogelijk. Weet u nog een plekje bij een ander op het raam of de muur aarzel dan niet om ook daar een poster op te plakken.

Wenst u liever een poster in A3 formaat? Neem dan even contact met ons op en wij zullen onze uiterste best doen om er voor te zorgen dat de poster bij u terecht komt.

Als u meehelpt, dan is het enige wat wij nog kunnen hopen, een gezellige dag met mooi weer!

Download de poster hier!

p.s. vergeet vooral niet uw kaarten online te bestellen. Kaarten aangeschaft in de voorverkoop dingen automatisch mee met de loterij die op 27 september gehouden wordt. Deelname aan de loterij op de dag zelf kan ook, je bent dan 2 euro meer kwijt. Deze 2 euro gaan vanzelfsprekend ook in het geheel naar Stichting Tileng.