Eerste kleuterschool in de desa Baturraden

Geplaatst op: 10 september 2008 · Geplaatst in: Video

Voor ontwikkeling is de participatie nodig van diverse instanties, zoals die van de Stichting Tileng en de Stichting Woningpartners Baturraden — “Voor ontwikkeling is de participatie nodig van diverse instanties, zoals die van de Stichting Tileng en de Stichting Woningpartners” zei het Districtshoofd van Banyumas, HM Aris Setiono, donderdag 1 juni jongstleden bij de officiële ingebruikname van het gebouw van de kleuterschool in Karangsalam Baturraden, in aanwezigheid van Jim van de Kuil uit Nederland. De leider van het project, drs Iksan, legde uit dat de keuterschool financiële hulp ontving via de Stichting Tileng van Stichting Woningpartners van in totaal 38 miljoen Rupiah. Vrijwillige assistentie van de gemeenschap bestond uit het beschikbaar stellen van de grond, de aanleg van de omheining en arbeid voor een totaal bedrag van 48 miljoen Rupiah.

Als vertegenwoordiger van de Stichting Tileng, wees donateur Jim van de Kuil er op dat zowel de Stichting Tileng als de Stichting Woningpartners financiële steun verlenen ter verbetering van de leefomstandigheden, waartoe ook projecten voor de verbetering van schoolgebouwen kunnen worden gerekend.