Tileng rocks! Kumpulan 27 september 2008 (3)

Geplaatst op: 17 oktober 2008 · Geplaatst in: Weekendverhalen

 Vervolg van 10 oktober 2008

Oom Boet is een jago

Reggie Baay leest voor uit zijn boek ‘De ogen van Solo’. Het verhaal wat hij aan ons voordraagt gaat over zijn Oom Boet. Een oom met flair met een spannend leven als gids in Nieuw Guinea. Ik had nog nooit van de Perkara Rockefeller gehoord… U ook niet? Moet u dit boek kopen en gaan lezen. Het lijkt een spannend jongensboekverhaal maar is waar gebeurd. Reggie leest sloomspannend voor. Met van de tussenpozen dat je denkt ‘he, snel nou verder’. Iemand die dus prima de spanning in zijn verhaal weet op te bouwen.

Lumpurs en Lenggang-gang

Wouter Muller en Ernst Jansz treden in de middag samen op. Ik vind deze samenwerking tussen de twee heren een positieve kruisbestuiving. Het gitarenwerk doet me denken aan Indorock (en zo is het ook bedoeld); de warme stem van Ernst en de krachtige uithalen van Wouter houden je tot het laatste lied gevangen. lk smul stiekem even achter de hand van een lumpur. Onderwijl zingt Wouter over de bevallige lenggang-gang van het Indische meisje. De twee sinjo’s sluiten af met de beroemde Botol Cebok rock. Het geëerde publiek rockt mee. Tileng rocks!

Wordt vervolgd. Hou de site volgende week in de gaten!