Tileng rocks! Kumpulan 27 september 2008 (4)

Geplaatst op: 24 oktober 2008 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Nunusaku en Willy Manusama

Zowel Nunusaku en Willy Manusama zorgen voor een vrouwelijk muzikaal tegenwicht. Nunusaku (3 zangeressen en 1 zanger) met traditionele liederen; Willy met een dijk van een stem zingt moderne ballads.

Met Ernst Jansz zingt ze ‘Endless love’ en de zaal mag meesmelten.

Haar stem en volume doen me aan Mahalia Jackson denken. Bij navraag blijkt dat Mahalia inderdaad één van haar favoriete zangeressen is.

Volgende kumpulan

Nu is deze kumpulan al bijna een dag verstreken. Als vrijwilliger kan ik me voorstellen dat je na afloop even de benen wilt strekken op een van de fraaie Raffle’s tuinbanken. Of nog een laatste koekje smullen bij catering Mandy.  Ik als bezoeker heb volop genoten.

Beste sponsor waar was U? Ik heb u gemist! Stichting Tileng kent ca. 150 donateurs en sponsors. Was u uw auto aan het wassen of zat u thuis voor de buis? Volgende keer niet meer doen. De artiesten die optreden doen dit of gratis. U waagt het om niet te komen mee genieten van al dat talent dat wij Indischen én sympathisanten rijk zijn.

Ik leun nog even over mijn keukenbalkon en kijk naar miss Senegal. Een prachtig houten beeld dat mijn buurvrouw meegenomen heeft van haar vakantie. Mijn miss Wayang Kertas ga ik volgend keer tegen opbod verkopen en schenk dan de opbrengt aan Tileng. Komt u dan wel bieden?

Sites die ik u niet wil onthouden:

–     www.woutermuller.com

–     www.rafflesfurniture.nl

–     www.ernstjansz.com

Wie in contact wil komen met Shelly Dupré over haar verteltheater en workshops kan mailen naar: shelly.lapre@hetnet.nl