Roy Indo recepten

Geplaatst op: 30 januari 2009 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Naast zijn recepten vraagt Roy ook aandacht voor de Stichting Tileng op Roys Indoblog. Een mooi en leuk initiatief, nietwaar?

“Zelf originele Indische en exclusieve Javaanse gerechten kunnen maken via deze Indische recepten site. Eenvoudig uitgelegd en prachtige foto’s maken deze website uniek.

Indonesisch koken is een lastig begrip. Aan de ene kant is het koken van Indonesische gerechten veel eenvoudiger dan velen denken, aan de andere kant blijft de vraag wat Indonesisch koken nu eigenlijk precies is.”

Deze Indische recepten site is niet zomaar een site. Deze site staat bordevol informatie over Indonesië (d.m.v.) met  prachtige foto’s, filmpjes over o.a. de recepten(,) en Indisch muziek, niet alleen  te beluisteren maar ook (en) te downloaden.”

Veel kijk-, luister- en eetplezier.