Verjaardag opbrengst

Geplaatst op: 12 juni 2009 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Jim van de Kuil jpgOp 30 mei jl. heeft onze donateur Jim van de Kuil zijn verjaardag gevierd. Aan zijn familie en vrienden heeft hij gevraagd om in plaats van een cadeau een bijdrage te geven voor Stichting Tileng.

Zijn verjaarsvisite heeft daar massaal gehoor aan gegeven, zodat Jim een aanzienlijk bedrag kon overmaken aan de stichting. Dit vulde hij zelf nog eens aan met een bedrag ter aanvulling van het salaris van twee leerkrachten in de desa Baturraden. Jim is blij dat hij weer iets heeft kunnen doen voor Baturraden.

Hij schreef daarover: “Ik heb met eigen ogen gezien wat jullie doen en ben daar zo enthousiast over. Ik weet dat jullie zorgen dat het goed in Baturraden terecht komt.

Jim heeft met zijn vrouw de afgelopen maand een bezoek gebracht aan Indonesië en daar projecten bezocht van de stichting. Hij zal daar de komende tijd over schrijven, zodat een ieder daar kennis van kan nemen.

Let dus op de komende berichten om over de ervaringen van een donateur te lezen.