Stichting “BERSAMA”

Geplaatst op: 28 augustus 2009 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Brochure 22-10- 2008 Buitenkant copyStichting Bersama is een van de eerste ondersteuners van Stichting Tileng. Stichting “BERSAMA” Nederland – Indonesië heeft als belangrijkste doelstelling: ‘het bevorderen van de sociale band tussen de bevolking van Nederland en Indonesië ‘. Zij wil dit bereiken door nauwe samenwerking met de lokale, inheemse bevolking, op het gebied van reizen binnen Indonesië, het bemiddelen in en organiseren van familiebezoeken in Nederland voor Indonesische staatsburgers, uitwisselingsprogramma’s op cultureel gebied, het steunen van kleine projecten en het geven van voorlichting in het algemeen over Indonesië.

Door deze kleinschaligheid is het mogelijk zeer flexibel en voordelig , te organiseren, waarbij een hoge mate van “maatwerk” gerealiseerd kan worden, voor de reizigers met betrekking tot wensen, mobiliteit en het te besteden budget. Met andere woorden, er is een grote mate van vrijheid voor de invulling van het reisprogramma met de zekerheid van transport en logies.

Ook bestaat de mogelijkheid om tijdens zo’n reis projecten te bezoeken van Stichting Tileng.

Een deel van de nettowinst draagt Bersama af aan Stichting Tileng. Onlangs werd er weer een mooi bedrag bijgeschreven op de rekening van de stichting.