Update Benefiet Stichting Tileng

Geplaatst op: 21 augustus 2009 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Zoals u al heeft kunnen lezen, treden niet alleen Wouter Muller en Wieteke van Dort op tijdens de Benefiet, maar geeft ook de dansgroep  Nuansa Seni Indonesia  acte de présence. Nuansa Seni Indonesia betekent in het Nederlands “nuances van de Indonesische kunst”. Zij willen dan ook de vele nuances van de rijke Indonesische danskunst in Nederland en daarbuiten laten zien. De dansgroep staat onder leiding van Tuty Koolhaas.

2e verhaal 2009 b 400Daarbij hebben we ook dit jaar weer ruimte gereserveerd voor literatuur. Wouter Pieplenbosch zal een voordracht houden en enkele gedichten voorlezen uit zijn bundel Indische Emoties.  Natuurlijk kunt u ter plekke een exemplaar aanschaffen en laten signeren. Van elk verkocht exemplaar zal Wouter Pieplenbosch € 5,00 doneren aan Stichting Tileng. Reden te meer om een exemplaar aan te schaffen!

Heeft u al kaartjes besteld? Zo niet, doe het dan nu. In de voorverkoop kosten de kaarten € 12,50 per stuk. U doet dan automatisch mee met de tombola.  Ook dit jaar zijn er weer mooie prijzen te winnen. Kaarten kunt u bestellen door het geld over te maken op :

 

Ticket Kumpulan 2009 copyRekeningnummer 1237.98.965

t.n.v. Stichting Tileng te Capelle aan den IJssel

o.v.v. Benefiet en het aantal gewenste kaarten.

U kunt ook via iDeal www.tileng.nl kaarten bestellen.  Vergeet niet uw naam te vermelden. De kaarten liggen op de dag zelf klaar bij de ingang van Raffles Furniture.

Natuurlijk kunt u ook op de dag zelf kaarten kopen, deze kosten dan echter € 15,00 per stuk.

Tot 12 september!