De eerste beelden van 2010

Geplaatst op: 19 augustus 2010 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Zoals toegezegd in mijn verhaal van 5 juli jl. “Bericht uit Baturraden”  de eerste beelden uit Baturraden voor de opening op 3 juli jl. van de lagere scholen Pamijen 2 en Karangsalam. Zoals u ziet, is Pamijen 2 helemaal klaar, terwijl bij Karangsalam er alles aan wordt gedaan om de opening op 3 juli te halen.

U ziet beelden van een prachtig resultaat, dat zonder de financiële steun van onze donateurs, sponsors en de participatie van de mensen uit Baturraden niet was gelukt.

Volgende week plaats ik mijn speech en een link van de openingsceremonie van beide lagere scholen.

Op 2 juli jl. werd er ter gelegenheid van de opening van de lagere school Pamijen 2 een drumband concours gehouden voor de kinderen uit de eerste klassen van de de lagere school. Ook daar heb ik beelden van, welke u ik u niet zal onthouden!

Klik hier  voor de videobeelden.