Twitter @StichtingTileng

Geplaatst op: 29 april 2011 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Wist u dat Stichting Tileng ook actief is op Twitter? Als u ons volgt, blijft u automatisch op de hoogte van het laatste nieuws en de wetenswaardigheden van de stichting. Klik daartoe op de volgende link: http://twitter.com/StichtingTileng

Wat is Twitter?

Twitter is hét nieuwe medium waarbij u met korte tekstberichten, à la SMS real-time, kunt communiceren met de hele wereld. Wat Twitter uniek maakt, is dat u niet persé achter een computer hoeft te zitten om berichten te posten of te ontvangen. U kunt gemakkelijk via uw telefoon berichten ontvangen en versturen. Zo blijft u altijd op de hoogte. Via deze razend populaire ‘tool’ houden wij u op de hoogte van het reilen en zeilen van de stichting.

Hoe werkt het?

Als u actief wilt worden op Twitter dient u eerst een account aan te maken (surf dan naar www.twitter.com) . Nadat dit gebeurd is, gaat u naar “Who to follow” (wie wilt u volgen). Typ Stichting Tileng in en zoek. De stichting gevonden, klik dan op “Following” volgen. U ontvangt vanaf dat moment alle Stichting Tileng Tweets in uw Twitter account. Dus aarzel niet en volg ons op Twitter en vraag uw volgers hetzelfde te doen!

Hebt u vragen of opmerkingen, verzend deze dan niet via Twitter, maar per e-mail: info@tileng.nl . Zie ook www.tileng.nl