Het is zondag en ………..

Geplaatst op: 3 juni 2011 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Terwijl het in Nederland in april en begin mei erg mooi weer was voor de tijd van het jaar, liet Santos, onze vertegenwoordiger op Java, ons weten dat het weer daar juist erg slecht was (veel regen).

Ondanks het mindere weer in Indonesië wordt er op Facebook melding van gemaakt dat donateurs met vrienden langs de verschillende projecten van de stichting zijn geweest en hun bewondering hebben uitgesproken voor wat er gepresteerd wordt door de mensen met behulp van financiële steun van Stichting Tileng. Zo liet men onder meer weten dat ontwikkelingswerk meer is dan het hebben van goede oneliners. Het gaat erom dat je daadwerkelijk aan de slag bent en aan de slag bent gegaan met het geld van sponsors en donateurs. Op deze manier kan de stichting haar bestedingsgarantie waar maken.

Ik ben het hiermee hartgrondig eens; ontwikkelingswerk is nu eenmaal geen kwestie van oneliners maar van daadwerkelijke actie.