Donateurwervers gevraagd

Geplaatst op: 6 april 2012 · Geplaatst in: Weekendverhalen

 Stichting Tileng: eind 2012 al meer dan 12½ jaar effectief in Indonesië. Van huizen tot schoolgebouwen, van studie- en lerarenbeurzen tot een heuse buffel(koeien)bank; het is slechts een greep uit de projecten die Stichting Tileng sinds de oprichting in 2000 realiseerde.

Doelstelling Stichting Tileng

Het verbeteren van de leef- en woonsituatie van de desa’s Imogiri, Baturraden en Tileng op Java, Indonesië, door het begeleiden en financieren van projecten, geïnitieerd door de lokale bevolking. Speerpunt binnen deze ondersteunende activiteiten is duurzaamheid. Door het bieden van structurele hulp, zoals onderwijs en inkomengenererende projecten, wordt een blijvende effectiviteit bereikt.

Lokaal initiatief

Alle door de stichting uitgevoerde projecten komen voort uit lokaal initiatief. Dat wil zeggen dat de gemeenschap ter plaatse zelf aangeeft wat zij nodig heeft. Dit ‘lokale initiatief’ vergoot enerzijds de effectiviteit van de projecten en stimuleert anderzijds de creativiteit en de betrokkenheid van de lokale bevolking.

Over de donateurwerver

Als donateurwerver probeer je mensen in een goed gesprek te informeren, enthousiast te maken en te motiveren om donateur te worden van Stichting Tileng. Je bent sociaal zeer vaardig, vindt het leuk om mensen te informeren over onze werkzaamheden, kunt commercieel denken en je hebt het lef om iemand te vragen onze doelstelling financieel te steunen. Omdat ook jij vindt dat de mensen en kinderen in de desa’s Tileng, Imogiri en Baturraden recht hebben op een (goede) toekomst!

Daarnaast ben je in staat om, samen met het bestuur van Stichting Tileng, mee te denken over nieuwe kansen en mogelijkheden ten aanzien van donateurwerving. Kortom: we zijn op zoek naar energieke vrijwilligers die het mede mogelijk maken de projecten van de lokale initiatieven te realiseren. Vanzelfsprekend mag je van ons verwachten dat we je op een goede manier begeleiden en ondersteunen.

Heb je zin om ons te komen helpen? Neem dan contact op met onze voorzitter A.C. (Ton) Lange. E-mail: lange@tileng.nl

Stichting Tileng steunt de desa’s, help Stichting Tileng steunen!