,Magazine ‘Buffelen voor Tileng’

Geplaatst op: 13 juli 2012 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Een jarige stichting, dat moet gevierd worden. 12,5 jaar actief in de desa’s van Baturraden, Tileng en Imogiri kan tenslotte niet ongemerkt voorbij gaan.

Als bestuur dachten we na over een cadeau voor de stichting en kwamen we al gauw op het volgende idee: een magazine. Een magazine dat leuk en informatief is, ons verhaal vertelt en onze naamsbekendheid vergroot en ook nog – als het even kan – geld voor de stichting oplevert. Met die doelen in het achterhoofd was ook de naam gauw gevonden: ‘Buffelen voor Tileng’. Op verschillende manieren toepasselijk.

We bedachten een manier om het magazine te bekostigen (natuurlijk geheel zonder steun van de reguliere donaties) en kwamen op het idee om advertentieruimte te verkopen. Een waar succes! Inmiddels is de benodigde advertentieruimte verkocht en zijn we hard aan het schrijven en ontwerpen geslagen.

In het magazine komen onder meer interviews met onze ambassadeur van het eerste uur Wouter Muller, onze onvolprezen ‘aanschuiftafeldame’ Sonja van der Lely en andere trouwe donateurs. Verder vindt u er de mooiste foto’s uit de desa’s en de beste weekendverhaaltjes. En natuurlijk is er ook aandacht voor het verhaal van de oprichter en voorzitter van de stichting: Ton Lange. Tot slot zullen ook andere bestuursleden een woordje tot de lezer en de jarige stichting richten!

We verwachten u het magazine in september te kunnen presenteren. Voor het symbolische bedrag van € 12,50 zal het dan verkocht worden.

We houden u op de hoogte!

Met een hartelijke groet van de jarige.