Oppas-opa

Geplaatst op: 20 juli 2012 · Geplaatst in: Weekendverhalen

Het is woensdagmorgen, een woensdag waarop mijn vrouw Wil en ik onze beide kleindochters Lieke (20 maanden) en Esmée (17 maanden) op visite krijgen. Het is immers onze oppas dag; één dag per week.

In de desa’s moeten de opa’s en oma’s elke dag oppassen. Enerzijds omdat de ouders elke dag moeten werken voor de dagelijkse kost en anderzijds omdat voor de kinderen geen plaats is op de kinderopvang of op de kleuterschool. Die zijn immers overvol. Zoals de kleuterschool Pelita Hati waar ik eerder over schreef. Uw weet nog wel de kinderen krijgen les in de gang, een verre van ideale situatie.

Het is van belang om nog een keer stil te staan bij onze projectportefeuille. Daarin staan nog veel projecten die de mensen uit desa’s graag zouden willen realiseren. Daar hebben we de financiële hulp van anderen voor nodig. U kunt als donateur of sponsor Stichting Tileng helpen door een bedrag over te maken op bankrekening 1237.98.965 t.n.v. Stichting Tileng in Berkel en Rodenrijs.

Als u bankiert via internet bij ABN Amro, ING, Rabobank of de SNS Bank, dan kunt u ook rechtstreeks doneren via iDeal. Vul hiervoor het formulier in en klik op de Doneren button onderaan deze pagina.

Wij houden u via berichten op de website op de hoogte van de voortgang van de projecten.

Hebt u nog vragen? Laat het ons weten via info@tileng.nl . Wij informeren u graag.